Veel waarde voor een eerlijke prijs!

Bekijk onze flexibele gebruiksrechten en prijzen!

Het SPIDER gebruiksrecht is gebaseerd op het aantal gemanaged en/of beheerde SharePoint gebruikers. Je verkrijgt het gebruiksrecht tegen een jaarlijkse abonnement fee. Daarnaast is SPIDER ook beschikbaar op basis van een SPIDER Enterprise Overeenkomst editie. Groei mee met het SharePoint gebruik in de organisatie, of sluit direct een overeenkomst voor het toekomstig gebruik. Kies de uitvoering en pricing die het beste bij uw organisatie past.

SPIDER Permissie Management Gebruikers Overeenkomst

De SPIDER  applicatie ondersteunt het management van de permissies voor  het aantal gebruikers in SharePoint dat wordt gecontracteerd. Basis voor de pricing van de licentie is het aantal gebruikers waarvan de permissies door de administrator of Security Officer worden beheerd.

SPIDER Enterprise Overeenkomst

Verwacht men naar veel gebruikers te groeien dan is het te overwegen een SPIDER Enterprise  Overeenkomst voor een ongelimiteerd aantal gebruikers af te sluiten. Dit is een pricing overeenkomst waarbij een  vast bedrag per jaar voor de gebruiksrechten wordt berekend ongeacht het aantal gebruikers permissies dat door SPIDER wordt gemanaged. Dit is een maatwerk constructie die klant specifiek kan worden afgesloten.

Neem hier contact met ons op voor meer informatie over de prijzen, volume korting en voorwaarden of vul het onderstaande formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht